Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська фрукти › Персики під ванільним кремом
Персики під ванільним кремом

Персики під ванільним кремом

Персики під ванільним кремом - це дуже легкий і м'який десерт, який полонить вас і всіх, хто його спробує, з першої ложечки. Адже смак соковитих персиків разом зі сметаною і йогуртом - це неперевершений мікс легкості і повітряності. Персики - джерело корисних вітамінів. При цьому цей фрукт робить десерт дуже смачним. От у вас вже дві причини, щоб приготувати цю страву. А коли ви його спробуєте, то вже не зможете відмовитися від задуму зробити десерт сімейним. Подавати такі ласощі можна не тільки своїм рідним за вечерею, а й гостям, які прийшли приємно провести час. Смачний десерт і весела бесіда - і приємний вечір вам забезпечений.

Кількість порцій 2
Час приготування 210 хв

  1. 1. Йогурт без добавок — 2 ст. л.
  2. 2. Сметана — 4 ст. л.
  3. 3. Цукор — 1 ст. л.
  4. 4. Пудинг ванільныий — 40 г.
  5. 5. Персики — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Персики порізати на невеликі кубики і розкласти по двох формочках.

  2. У мисці збити сметану, йогурт, цукор і порошок для пудингу. Залити цією сумішшю фрукти. Накрити формочки плівкою або фольгою і прибрати в холодильник мінімум на 3 години.

  3. Розігріти духовку до 200°С. Форми поставити в духовку і готувати до золотистої скоринки.