Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо середній осінь › М'ясні косички
М'ясні косички

М'ясні косички

Даний рецепт приготування свинини є досить оригінальним. Тут справа не стільки в смаку відбивних зі свинини, скільки у формі відбивних-косичек, яка привертає увагу. Лук, в якому маринувалося м'ясо, стає гарним гострим доповненням до відбивних-кісичек. Подаючи м'ясні косички зі свинини до столу, потрібно «звільнити» їх від зубочисток, сервірувати разом з цибулькою і підливою, посипати зернами граната і рубаною зеленню. Гарніром може бути все що завгодно: тушковані вощи, відварні крупи, картопля фрі або пюре. Такі відбивні підійдуть не тільки для повсякденного столу, але і для святкового. Дане блюдо можна готувати, як вдома, так і на природі.

Кількість порцій 6
Час приготування 65 хв

  1. 1. Свинина — 500 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  3. 3. Борошно — 50 г.
  4. 4. Соняшникова олія — 50 г.
  5. 5. Лимон — 0,5 шт.
  6. 6. Горчиця — 1 ч. л.
  7. 7. Cіль — за смаком
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Свинину промити під водою і нарізати шматочками (як для відбивних).

  2. Кожен шматочок відбити молотком і приправити, за смаком, сіллю і перцем.

  3. Далі кожен шматочок розрізати на три однакових смужки. Потім з цих смужок сплести косичку, а кінці закріпити зубочистками.

  4. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями і розділити їх навпіл.

  5. Цибулю покласти в миску і розім'яти її рукою так, щоб пішов сік. Додати до цибулі гірчицю і нарізаний лимон.

  6. Косички обмазати отриманим маринадом і залишити в мисці хвилин на 40, щоб косички добре настоялися.

  7. Після чого обваляти косички в борошні і обсмажити на олії на сковороді з обох сторін.

  8. Наприкінці викласти смажені косички на паперові рушники і вийняти зубочистки.