Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська літо › Латкес з яблук
Латкес з яблук

Латкес з яблук

Латкес з яблук інакше можна назвати яблучними оладками. Назва латкес прийшло до нас з єврейської мови. Зазвичай латкес роблять з картоплі, але ми пропонуємо вам трохи інші, солодкі - з яблуком. Хороший рецепт тим, що готувати його легко і просто, він не змусить вас довго стояти біля плити, а м'який і приємний смак вразить усіх, кого ви будете частувати. Якщо ви хочете бути відмінною господинею в очах всіх близьких, але при цьому докласти мінімум зусиль, спробуйте зробити цей простий, але милий десерт з яблук. Подавати можна не тільки зі сметаною або йогуртом, але і з будь-яким варенням.

Кількість порцій 2
Час приготування 15 хв

  1. 1. Яблука — 500 г
  2. 2. Борошно — 100 г
  3. 3. Лимон — 30 г
  4. 4. Цукор — 15 г
  5. 5. Кориця — 3 г
  6. 6. Розпушувач — 5 г
  7. 7. Масло вершкове — 30 г
  8. 8. Яйце — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вимити, очистити і подрібнити в блендері або натерти на тертці яблука.

  2. Вичавити сік з тертих яблук.

  3. Яблука змішати з лимонним соком.

  4. Борошно, цукор, корицю і розпушувач змішати і додати до яблук.

  5. Влити добре збиті яйця і все ретельно перемішати.

  6. Обсмажити на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки.

  7. При подачі полити йогуртом, сметаною, варенням або будь-яким солодким соусом.