Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська › Короп у пиві
Короп у пиві

Короп у пиві

Короп - доступний продукт: купити його дуже легко і коштує він порівняно недорого. Ця риба дуже широко використовується в кулінарії. У неї смачне, соковите, злегка жирнувате м'ясо, але невеликий кулінарний недолік коропа - наявність дрібних кісток. Якщо зробити часті поперечні розрізи уздовж всієї риби: від голови до хвоста, можна частково подрібнити дрібні кістки коропа. Страви із коропа в кожній країні готують у відповідності зі своїми кулінарними традиціями. Короп у пиві - один із варіантів приготування цієї риби. Краще використовувати світле пиво, яке додасть страві незвичайний смак. У темного пива більш насичений смак, який здатний заглушити смакові нотки інших інгредієнтів.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Короп — 1 кг.
  2. 2. Олія рослинна — 40 мл.
  3. 3. Борошно пшеничне — 20 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 20 г.
  5. 5. Пряники — 40 г.
  6. 6. Пиво — 80 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Гвоздика — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу нарізати порційними шматочками. Відварити у воді до готовності. Перекласти рибу в миску. Бульйон залишити в каструлі.

  2. Розігріти сковороду з олією, висипати подрібнену цибулю, обсмажити, всипати борошно, обсмажити до золотистого кольору.

  3. Пряники залити пивом, через кілька хвилин, виделкою розчавити їх в кашку.

  4. Додати в сковороду до цибулі і борошна пряники, влити рибний бульйон, додати за смаком спеції. Викласти на сковороду рибу, обсмажити.