Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо блендер обід › Квасолевий паштет
Квасолевий паштет

Квасолевий паштет

Великої популярності набирають пастоподібні страви з бобових. Вони універсальні – пастою можна намазати скибочки хліба, загорнути в рулетики з лаваша або подати на стіл як закуску. Квасоля як яскравий представник бобових і основний інгредієнт такого паштету – корисний дієтичний продукт. Завдяки високому вмісту білка практично не поступається м'ясу. Така вегетаріанська страва стане особливо актуальною в період постів. Квасолю можна взяти консервовану. Можна урізноманітнити смакову палітру страви, поклавши в чашу блендера разом з овочами мускатний горіх, кунжут і Ваші улюблені запашні трави. Квасолевий паштет – відмінний варіант легкої і ситної закуски.

Кількість порцій 8
Час приготування 90 хв

  1. 1. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  2. 2. Морква — 1 шт.
  3. 3. Олія соняшникова — за смаком
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
  6. 6. Горіхи волоські — 100 г.
  7. 7. Кінза — 1 пучок
  8. 8. Оцет — 1 ч. л.
  9. 9. Часник — 2 зубчики
  10. 10. Борошно — 1 ч. л.
  11. 11. Квасоля — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю замочити у воді на пару годин. Воду поміняти, підсолити і варити квасолю до готовності.

  2. Цибулю порізати дрібними кубиками, моркву натерти на крупній тертці.

  3. З квасолі злити всю воду. Квасолю, обсмажені овочі, горіхи, часник і зелень покласти в блендер і добре подрібнити до однорідної маси.

  4. Додати оцет, сіль і перець за смаком. Ще раз добре перемішати.