Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо українська другі страви овочі › Котлети з квасолі з грибним соусом
Котлети з квасолі з грибним соусом

Котлети з квасолі з грибним соусом

Інтернет рясніє своїми неординарними і ексклюзивними рецептами. Котлети можна готувати по-різному, додаючи різні інгредієнти. На даний момент немає проблем з вибором рецепта, але потрібно знати де вибирати. Ми ж вам пропонуємо перевірений і оригінальний рецепт приготування котлет з квасолі з грибним соусом. Ви правильно зрозуміли - це котлети без м'ясного фаршу, а замість нього ми будемо додавати квасолю. Час приготування цієї страви трохи більше, ніж півгодини. Чи не правда, хороша перспектива, адже, всього за сорок хвилин ви будете мати повноцінну страву. Страва здивує вас своїм приголомшливим смаком, а цей вершково-грибний запах сп'янить всіх присутніх.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Квасоля — 200 г.
  2. 2. Білий хліб — 50 г.
  3. 3. Сухі гриби — 20 г.
  4. 4. Молоко — 50 мл.
  5. 5. Яйця — 2 шт.
  6. 6. Борошно — 1 ст. л.
  7. 7. Панірувальні сухарі — 2 ст. л.
  8. 8. Вершкове масло — 3 ст. л.
  9. 9. Сіль — 1 ч. л.
  10. 10. Цибуля — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю промити, залити водою на пару годин, відварити і злити воду.

  2. Хліб вимочити в молоці, змішати з квасолею і пропустити через м'ясорубку. В отриману суміш вбити яйця, додати сіль, перемішати.

  3. Зліпити котлети, обваляти їх у сухарях і підсмажити з обох сторін на сковороді з розтопленим маслом (2 ст. л.).

  4. Для грибного соусу промити сухі гриби і замочити в холодній воді на 2 години. 1 ст. л. вершкового масла розтопити в сковороді і підсмажити на ньому 1 ст. л. борошна до світло-коричневого кольору.

  5. Влити в сковороду 2 склянки гарячого грибного бульйону і варити на повільному вогні 15 хвилин.

  6. Лук нашинкувати і обсмажити в олії. Змішати з дрібно порізаними вареними грибами, перемішати і протушкувати пару хвилин. Додати просмажене борошно з бульйоном, перемішати. Подавати соус до котлет.