Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита китайська осінь › Запашна курка по-китайськи
Запашна курка по-китайськи

Запашна курка по-китайськи

Курка, напевно, найпопулярніше м'ясо. Воно не жирне, а навпаки, багате на білки і є дуже смачним. Його можна їсти навіть на вечерю, і при цьому насичувати організм тільки корисними речовинами. Страва ж "Курка по-китайськи" сподобається навіть тим, хто не належить до числа любителів курячого м'яса. Воно виходить таким соковитим і ароматним, що ви не зможете від нього відірватися. Імбир, наприклад, надає страві незвичайний смак плюс - сприяє схудненню, знижує рівень холестерину і підвищує імунітет. А якщо використовувати його як приправу в такій страві, то ви отримаєте два в одному - користь і смачну вечерю із курки.

Кількість порцій 4
Час приготування 80 хв

  1. 1. Курка — 1 шт.
  2. 2. Кунжутна олія — 100 мл.
  3. 3. Мелений імбир — 25 г.
  4. 4. Сіль — 15 г.
  5. 5. Курячий бульйон — 1 склянка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Імбирний порошок з'єднати з сіллю, обмазати цією сумішшю курку ззовні і всередині і поставити в холодильник маринуватися 1 годину.

  2. У глибоку сковороду влити частину кунжутної олії, трохи розігріти, додати частину бульйону і смажити на сильному вогні 15 хвилин, підливаючи олію, що залишилася і бульйон.

  3. Після перевернути курку і смажити ще близько 5 хвилин до готовності.

  4. Дістати курку, дати стекти олії і розрізати тушку на середні шматки, після чого полити їх рештою відвару, що залишився на сковорідці.