Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима м'ясо осінь › Суп із бараниною і капустою
Суп із бараниною і капустою

Суп із бараниною і капустою

Цей прекрасний суп з бараниною і капустою вимагає деякого часу для свого приготування. Але це не робить недолік даній страві. Такий суп можна приготувати, наприклад, на вихідних, коли у вас є більше часу на домашні справи. Адже, вихідні вони і дані для того щоб приготувати щось вишуканіше і смачніше. Особливістю даного супу є те, що він не вариться на плиті як всі супи, а тушкується в духовці. Такий суп з бараниною і капустою вийде наваристим, дуже ситним і смачним. Йому порадіють всі і дорослі, і діти. До того ж, цей суп корисний. Баранина вважається дієтичним м'ясом, вона відмінно наситить вас всіма корисними мінералами і білком. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 120 хв

  1. 1. Баранина — 600 г.
  2. 2. Капуста — 800 г.
  3. 3. Червоний болгарський перець — 2 шт.
  4. 4. Морква — 2 шт.
  5. 5. Ріпчаста цибуля — 2 шт.
  6. 6. Часник — 4 зубчики
  7. 7. Консервовані помідори — 400 г.
  8. 8. Лавровий лист — 2 шт.
  9. 9. Соняшникова олія — за смаком
  10. 10. Сіль — за смком
  11. 11. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо промити і порізати середніми шматочками.

  2. Потім розігріти сковороду і на рослинній олії обсмажити м'ясо.

  3. Капусту нарізати невеликими смужками.

  4. Перець промити, очистити від зерен і нарізати соломкою.

  5. Моркву промити, очистити і нарізати кружечками.

  6. Часник і цибулю очистити і дрібно посікти.

  7. Викласти половину овочів у велику жаростійку каструлю, зверху за смаком посолити і поперчити.

  8. Потім викласти на овочі м'ясо шарами, а також цибулю, часник, моркву, перець, помідори, що залишилися і залити соусом із банки помідорів.

  9. Зверху викласти капусту, лавровий лист і все залити водою.

  10. Накрити каструлю кришкою і поставити її в розігріту до 200°С духовку на 90 хвилин.