Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима легкий австрійська зима › Омлет по-віденськи
Омлет по-віденськи

Омлет по-віденськи

Ніхто не буде сперечатися, що яйця універсальний і дуже корисний продукт. Яйця додають в дуже велику кількість страв, які без цього інгредієнта будуть неповними, а то і зовсім несмачними. Яйця багаті на вітаміни, без яких наш організм не може обійтися. Наприклад вони сприяють зміцненню кісткової тканини, саме через присутність у своєму складі вітаміну D, який допомагає в засвоєнні кальцію, який в свою чергу дуже необхідний організму для формування міцного і здорового скелета. Також яйця корисні для м'язів, тому що містять білок, який бере участь у побудові м'язової тканини, він є навіть більш ефективним, ніж білок молочних продуктів або яловичини.

Кількість порцій 3
Час приготування 20 хв

  1. 1. Яйця курячі — 7 шт.
  2. 2. Помідори свіжі — 6 шт.
  3. 3. Молоко — 1 стакан
  4. 4. Борошно — 3 ст. л.
  5. 5. Масло вершкове — 2 ст. л.
  6. 6. Зелень — за смаком
  7. 7. Перець чорний — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помідори викласти на деко і запекти, потім протерти через сито або, очистивши від шкірки, довести до стану пюре.

  2. В томатне пюре додати сирі яйця, борошно, молоко, поперчити і посолити, перемішати все до однорідності.

  3. Вилити суміш на сковорідку з розтопленим вершковим маслом і готувати омлет з двох сторін. Перед подачею скласти омлет навпіл і посипати зеленню.