Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима духовка день народження птиця › Жюльєн з куркою, грибами і сметаною
Жюльєн з куркою, грибами і сметаною

Жюльєн з куркою, грибами і сметаною

Пропонуємо вам сьогодні трохи урізноманітнити салат "Жюльєн" і додати в нього курку. Сьогодні ви зможете насолодитися приголомшливим смаком салату "Жульєн", якщо приготуєте його, звичайно. А приготувати даний салат ми вам настійно радимо і рекомендуємо. Салат порадує вас відмінним смаком. Салат стає більш ситним при додаванні в нього курки, але в той же час він не дуже жирний. Приготування цієї чудової страви не відніме багато ваших сил, енергії і часу. Жульєн з грибами і куркою однаково хороший, як на святковому столі, так і в якості ситної вечері для всієї родини. Ваша родина буде уплітати цей смачний салат за обидві щоки і з величезним задоволенням буде вимагати наступної порції.

Кількість порцій 2
Час приготування 45 хв

  1. 1. Філе куряче — 250 г
  2. 2. Гриби — 300 г
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 80 г
  4. 4. Сир твердий — 200 г
  5. 5. Сметана — 300 г
  6. 6. Борошно пшеничне — 30 г
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Масло вершкове — 25 г
  10. 10. Олія рослинна — 50 мл
  11. 11. Молоко — 100 мл
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе відварити в 500 мл води до готовності. Дістати з бульйону і охолодити. Гриби помити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Курку нарізати кубиками або скибочками.

  2. Гриби і цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору. Потім туди додати нарізану курку. Додати сіль і перець і ще трохи обсмажити.

  3. Сир натерти на дрібній тертці. Розтопити вершкове масло на сковороді, додати борошно. Обсмажити трохи і додати молоко. Додати сметану, сіль, перець і довести до кипіння. У закипілий соус додати тертий сир.

  4. Духовку розігріти до 180 градусів. Суміш з м'яса, цибулі і грибів розкласти у формочки, залити соусом і поставити в духовку. Випікати жюльен близько 30 хвилин. Подавати гарячим прямо у формочках, прикрасивши зеленню.