Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима легкий м'ясо осінь › Біфштекс з цибулею
Біфштекс з цибулею

Біфштекс з цибулею

Вже сама назва «біфштекс» (від англ. вeef - «яловичина»), говорить про те, що справжній біфштекс готується тільки з яловичини. Технологія правильного приготування починається з вибору якісного м'яса (у жодному разі не замороженого, тільки свіжого). Кращим вибором вважається те, що знаходиться з двох сторін від хребта філе, при цьому різати м'ясо треба не вздовж, а впоперек волокон. Виглядає і пахне страва приголомшливо. Готові біфштекси поливаються вершковим маслом і соком, в якому вони обсмажувалися. Подається дане блюдо на стіл підігріте. Чудовим доповненням до таких біфштексів стане смажена картопля, зелений салат або малосольні огірки.

Кількість порцій 2
Час приготування 10 хв

  1. 1. Яловичина — 500 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  3. 3. Сіль — за смаком
  4. 4. Перець чорний мелений — за смаком
  5. 5. Олія рослинна — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яловичу вирізку розрізати вздовж волокон на 4 шматки, які необхідно відбити до товщини 1,5-2 см.

  2. У невеликій каструлі розігріти олію, покласти м'ясо. Готувати 2-3 хвилини на максимальній температурі, перевернути на іншу сторону, смажити ще 2 хвилини до готовності.

  3. У сковороді обсмажити нарізану кільцями цибулю протягом 2 хвилин.

  4. При подачі викласти м'ясо на тарілку, зверху покласти обсмажені кільця цибулі.