Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти дієтичні страви європейська риба › Салат з сьомгою і перепелиними яйцями
Салат з сьомгою і перепелиними яйцями

Салат з сьомгою і перепелиними яйцями

Всіма відомі «Олів'є», «Оселедець під шубою», «Цезар» – незмінні атрибути святкового застілля. Але рано чи пізно, традиційні страви починають набридати. Рекомендуємо урізноманітнити Ваше святкове меню абсолютно новим, незвичайним і смачним салатиком. Простий і швидкий у приготуванні, легкий і свіжий, він не залишиться без уваги гостей. Ніжне м'ясо слабосоленої сьомги, яскравий смак перепелиних яєць, огіркова свіжість і пікантність зеленої цибулі гармонійно об'єднуються і перетворюють отриманий салат в справжній кулінарний шедевр. Додавши до сметани трохи діжонської (або французької зернистої) гірчиці і лимонного соку, Ви зробите салатну заправку ще більш пікантною, а смак – насиченим.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Сьомга слабосолена — 250 г
  2. 2. Яйце перепелине — 12 шт.
  3. 3. Сметана — 20 г
  4. 4. Кріп — 20 г
  5. 5. Цибуля зелена — 20 г
  6. 6. Огірки — 300 г
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сьомгу нарізати шматочками або кубиками. Яйця відварити до готовності, охолодити і нарізати на четвертинки. Огірки помити, очистити і нарізати кубиками.

  2. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець і сметану. Посипати салат зеленню і обережно перемішати.