Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти дієтичні страви європейська салати овочі › Салат з риби з помідорами
Салат з риби з помідорами

Салат з риби з помідорами

Червона рибка завжди асоціювалася зі святковим застіллям, а також була однією з ознак благополуччя в будинку і заможності господарів. Часи змінюються, цей корисний і смачний делікатес став більш доступним і користується шаленою популярністю в кожній кухні світу. Існує маса способів приготування червоної риби, так само як і гідних страв з її участю. Один з найбільш вдалих варіантів використання цієї рибки – салатик з відвареного лосося з овочами. Завдяки грамотній комбінації продуктів, таких як солодкі помідори, хрусткі свіжі і мариновані огірки і картопля, ця страва є справжньою кулінарною вишуканістю. Ніжний і делікатний смак припаде до душі найкапризнішому гурману.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Лосось — 200 г
  2. 2. Помідори — 120 г
  3. 3. Картопля — 360 г
  4. 4. Огірок — 100 г
  5. 5. Салат — 75 г
  6. 6. Огірки мариновані — 75 г
  7. 7. Оцет — 10 мл
  8. 8. Майонез — 50 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу відварити в підсоленій воді. Після цього холодити, а потім нарізати невеликими шматочками. Картоплю помити, відварити в підсоленій воді. Злити воду, охолодити і очистити від шкірки. Нарізати картоплю невеликими кубиками.

  2. Огірок, маринований огірок і помідор помити, нарізати кубиками або скибочками. Салат помити, просушити і порвати руками. Приготувати запрвку: змішати майонез з оцтом, сіллю і перцем. Змішати всі інгредієнти в мисці, додати заправку і викласти на порційні тарілки на листя салату.