Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти дієтичні страви європейська риба › Запечена риба по-в'єтнамськи
Запечена риба по-в'єтнамськи

Запечена риба по-в'єтнамськи

Чудовий рецепт дієтичної смачної рибної страви. Риба, запечена в духовці у фользі з овочами та спеціями, що може бути простіше? Якщо ви стежите за своєю фігурою і за своїм здоров'ям, то цей рецепт саме для вас. Страва досить проста у приготуванні, але в ній є невеликий секрет, який робить страву оригінальною – поєднання спецій. Звісно, бажано в даному рецепті використовувати нежирні сорти риби. Також, за бажанням, перед запіканням можна додати томатну пасту. Подавати на стіл необхідно не дістаючи з фольги, а як гарнір чудово буде поєднуватися рис.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Помідори — 2 шт.
  2. 2. Олія кунжутна — 5 мл
  3. 3. Лимон — 1 шт.
  4. 4. Імбир — 10 г
  5. 5. Часник — 10 г
  6. 6. М'ята — 10 г
  7. 7. Цукор — 5 г
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Риба — 360 г
  10. 10. Морква — 80 г
  11. 11. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Помідори помити і нарізати скибочками. З лимона вичавити сік. Імбир натерти на дрібній тертці. М'яту помити, просушити і дрібно нарізати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

  2. Змішати рибу, помідори, сік лимона, імбир, м'яту, часник, кунжутну олію. Додати сіль, перець, а потім дуже обережно перемішати. Моркву помити і нарізати скибочками.

  3. Духовку розігріти до 220 градусів. З фольги вирізати 2 квадрата (приблизно 30х30 см). На фольгу викласти рибно-овочеву суміш, зверху укласти скибочки моркви. Фольгу загорнути і викласти на деко. Поставити в духовку і випікати близько 15-20 хвилин.