
Перевернутий сливовий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
180 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
220 г
Цукор ванільний Auchan 8г
30 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
170 г
Слива темна
600 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Сливи помити, нарізати на четвертинки і видалити кісточки. На сковорідці розтопити вершкове масло, додати цукор. Розтопити цукор, а потім додати сливи. Тушкувати хвилину і зняти з вогню.
02
Для тіста вершкове масло (130 грам) додати цукор і ваніль. Перемішати, а потім по трохи додати молоко і яйця. Тепер добре збити міксером суміш. Борошно з розпушувачем просіяти і обережно додати в молочну суміш.
03
Духовку розігріти до 180 градусів. Форму змастити вершковим маслом. У форму викласти сливи, зверху залити тістом. Поставити форму в духовку і випікати близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)