Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна європейська фрукти весна › Сирно-фруктовий мус (рецепт для НВЧ)
Сирно-фруктовий мус (рецепт для НВЧ)

Сирно-фруктовий мус (рецепт для НВЧ)

Сирно-фруктовий мус. Ви напевно подумали про коктейль або смузі? А ось і ні. Випікати отриману суміш необхідно в формочках в мікрохвильовій печі. Приготувавши цю дивовижно смачну страву, Ви отримаєте ніжний вершковий десерт. Основу мусу становить збитий сир, а цільні шматочки фруктів – радують око, роблячи десерт соковитим і ароматним. Можна брати і фрукти, і ягоди. Найчастіше використовують малину, полуницю, ананас, папайю. У сирно-фруктову масу на свій смак можете додати ваніль, корицю, какао. При подачі прикрасити мус шоколадною крихтою або цедрою апельсина.

Кількість порцій 2
Час приготування 35 хв

  1. 1. Нежирний сир — 200 г.
  2. 2. Фруктова суміш (свіжа або консервована) — 250 г.
  3. 3. Яйце — 2 шт.
  4. 4. Цукор — 45 г.
  5. 5. Лимонний сік — 15 г.
  6. 6. Картопляний крохмаль — 15 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно відокремити білки від жовтків. Сир розтерти з 2 ст. л. цукру, жовтками, лимонним соком та крохмалем до однородної консистенції.

  2. Білки збити з цукром, що залишився. Фруктову суміш вмішати в сирну масу.

  3. Додати збиті білки та акуратно (знизу вгору) перемішати за допомогою лопатки. Викласти отриману масу у форму для запікання. Запікати сирно-фруктовий мус 11-12 хвилин при потужності 70 %.