Слойки «Курка карі з грибами»
- 1. Майонез — 300 г.
- 2. Гриби — 200 г.
- 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 4. Куряче філе — 1 кг.
- 5. Тісто листкове — 500 г.
- 6. Олія рослинна — 6 ст. л.
- 7. Карі — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Гриби помити, почистити, нарізати шматочками. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, висипати подрібнену цибулю, обсмажити до золотистого кольору, додати гриби в сковороду до цибулі, обсмажити до готовності.
Для соусу, в миску викласти майонез, всипати приправу карі, додати гриби, перемішати.
Куряче філе нарізати пластинами завтовшки 0,5-1 см., посолити і поперчити за смаком, трохи відбити. Розігріти сковороду, викласти м'ясо, обсмажити до золотистого кольору.
Розкачати готове тісто, нарізати на прямокутники, на кожен шматочок тіста викласти шматочок м'яса, зверху викласти соус, накрити зверху половиною тіста, защипнути краї.
Викласти на змащене маслом деко, поставити в духовку на 15-20 хвилин, випікати при температурі 200-220°C.