Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна європейська фундук › Печиво "Каштани"
Печиво "Каштани"

Печиво "Каштани"

Печиво "Каштани" - оригінальний, цікавий рецепт, за яким виходить смачне, що тане в роті, ніжне пісочне печиво. Із запропонованої кількості інгредієнтів у Вас вийде приблизно 40 штук: продуктів йде невелика кількість, а печива виходить досить багато. Зверніть увагу на те, що в рецепті використовуються відварні жовтки. На останньому етапі приготування замість подрібнених горіхів готове печиво за бажанням можна обваляти в присипці з вафельних коржів, натерши їх на дрібну тертку. Можна застосувати і кокосову стружку. Приготуйте суперпісочні "Каштани", порадуйте близьких домашньою випічкою, ще раз здивувавши їх своїми кулінарними здібностями.

Кількість порцій 15
Час приготування 45 хв

  1. 1. Вершкове масло — 250 г.
  2. 2. Яєчні жовтки (варені) — 6 шт.
  3. 3. Сметана — 3 ст. л.
  4. 4. Цукор — 250 г.
  5. 5. Ванільний цукор — 2 ч. л.
  6. 6. Розпушувач — 2 ч. л.
  7. 7. Борошно — 250 г.
  8. 8. Фундук — 150 г.
  9. 9. Молоко — 5 ст. л.
  10. 10. Какао — 3 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Варені яєчні жовтки розтерти з маслом (200 г.).

  2. Додати сметану і перемішати.

  3. Додати цукор (50 г.) і ванільний цукор, перемішати.

  4. Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.

  5. Сформувати з тіста невеликі коржики.

  6. У центр кожного коржика покласти горіх.

  7. Сформувати кульку, розміром з волоський горіх.

  8. Деко застелити папером для випічки, викласти кульки, поставити в духовку. Випікати при температурі 180°C протягом 25 хвилин.

  9. Для приготування глазурі масло (50 г.), цукор (200 г.), какао і молоко довести до кипіння і кип'ятити, поки цукор повністю не розчиниться.

  10. Решту горіхів подрібнити.

  11. Готове печиво вмочити в теплу глазур.

  12. Потім обваляти в горіхах.