Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна алкоголь вечеря весна › Огірковий мохіто
Огірковий мохіто

Огірковий мохіто

Коктейль Мохіто вперше почали робили на Кубі в середині минулого століття. Пізніше він став популярний в США, а далі - в інших країнах. Історія свідчить, що назва коктейлю походить від зміненого мохадіто, що в перекладі з іспанської означає "злегка вологий" . Донині в Гавані є кафе, в якому вперше приготували цей напій. Зараз існує дуже багато різних рецептів коктейлю, багато з них і безалкогольні. Що стосується нашого рецепта, то він досить незвичайний. Адже тут головним інгредієнтом вважається огірок. А в класичному варіанті його немає. Якщо ви і ваші близькі любите експерименти, тоді цей напій для вас.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Ром білий — 30 мл.
  2. 2. Сироп цукровий — 30 мл.
  3. 3. Листя м'яти — 5 шт.
  4. 4. Лайм — 4 шмат.
  5. 5. Огірки — 0,5 шт.
  6. 6. Сік лайма — 2 ст. л.
  7. 7. Кубики льоду — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У високому бокалі товкачем розчавити шматочки огірка, лайма і м'яту до появи соку. Перекласти в шейкер.

  2. Додати інгрідієнти, що залишилися, і добре струснути.

  3. Процідити в коктейльний келих і подавати.