Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита соус › Грибний соус
Грибний соус

Грибний соус

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування прекрасного смачного і ароматного грибного соусу. Такий відмінний грибний соус стане відмінним доповненням до різних страв. Його можна подавати до картопляних страв, до запеченого чи смаженого м'яса, до страв з овочів. Цей ніжний і м'який соус можна також подавати до макаронних виробів, голубців, кольорової капусти. У ньому також відмінно можна запікати м'ясні вироби, наприклад, котлети, відбивні або всілякі рулети. Якщо ви помітили, то в рецепті приготування нашого соусу відсутні спеції. Це робиться для того, щоб не перебити неповторний легкий аромат грибів. Обсмажена на рослинному маслі цибуля посилить грибний аромат і зробить соус набагато апетитнішим.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Печериці — 200 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Сметана — 150 г.
  4. 4. Соняшникова олія — за смаком
  5. 5. Зелень — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гриби і цибулю дрібно нарізати і тушкувати на соняшниковій олії протягом 15 хвилин з закритою кришкою, щоб рідина не випаровувалася.

  2. До грибів і цибулі додати сметану і тушкувати протягом 5-7 хвилин.

  3. Остудити, додати в масу зелень і подрібнити все в блендері до однорідної маси.