Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна легкий яйця весна › Медальйони брюссельські
Медальйони брюссельські

Медальйони брюссельські

Представляємо вашій увазі страву національної бельгійської кухні - медальйони брюссельські. Багата бельгійська кухня поєднує в собі традиції різних європейських країн, зокрема Франції, Німеччини, Нідерландів. Домашні страви бельгійської кухні прості і ситні, зокрема, дану страву дуже легко приготувати в домашніх умовах. Всього за тридцять п'ять хвилин ви будете мати ситну і корисну страву. Таку страву можна подавати в якості самостійної страви, посипавши попередньо щедро зеленню і уклавши на скибочки селери. Також можна подавати медальйони з різними гарнірами, наприклад, дуже хороший гарнір буде з рису.

Кількість порцій 6
Час приготування 35 хв

  1. 1. Печінка яловича — 600 г.
  2. 2. Корінь селери — 300 г.
  3. 3. Яйця — 1 шт.
  4. 4. Зелень — за смаком
  5. 5. Сік лимона — за смаком
  6. 6. Соняшникова олія — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Селеру порізати скибочками і обсмажити до золотистого кольору на соняшниковій олії.

  2. Скибочки печінки вмочити у збите яйце і швидко обсмажити з обох сторін.

  3. Посипати сіллю, зеленню, полити лимонним соком і укласти на скибочки селери.