Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна легкий яйця весна › Голландські млинці
Голландські млинці

Голландські млинці

У Голландії млинці набагато більше і товщі звичних для нас млинчиків. Голландський млинець відрізняється від звичних нам тим, що він в духовці починає рости і пузиритися, набуваючи достатньо довільну форму кошика. Ще одна принципова відмінність національних голландських млинчиків (вони їх називають "паненкукен") від наших в тому, що начинка не кладеться в готовий млинець і не загортається, вони випікаються з начинкою. Найчастіше вони готуються з різноманітними солодкими або пікантними начинками. Ще одна принципова відмінність - голландські млинці дуже великі за розміром.

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яйця — 3 шт.
  2. 2. Борошно — 150 г.
  3. 3. Молоко — 100 мл.
  4. 4. Бекон — 3 скибочки
  5. 5. Базилік — 3 листочка
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Сир твердий — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У сковороді обсмажити бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки по 5 хвилин. Висушити, нарізати соломкою.

  2. У мисці збити яйця, борошно і молоко. Змастити жиром з-під бекону деко, залишити в розігрітій до 220°C духовці на 5 хвилин.

  3. Налити в деко яєчну суміш, посипати нарізаним беконом. Відправити деко в духовку, випікати 20 хвилин.

  4. Дістати деко з духовки, посипати свіжим базиліком і тертим сиром.