Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна європейська мед весна › Шоколадна мастика
Шоколадна мастика

Шоколадна мастика

Без мастики дуже важко зробити торт справжнім шедевром. Тому що спекти смачний торт - це одна справа, але вміло і красиво його прикрасити - це зовсім інше. Отже, у вас готовий торт і ви не знаєте, як його краще прикрасити. Тут вам допоможуть наші незамінні рецепти декору тортів. Пропонуємо вам прикрасити торт шоколадною мастикою. З нею ваш торт буде виглядати ошатно і святково. Для приготування мастики вам буде потрібно всього тридцять хвилин вашого часу і кілька інгредієнтів. Шоколадна мастика ще й дуже смачна і корисна, так як вона робиться на основі меду та шоколаду. Взагалі рецепт стане для вас справжньою паличкою-виручалочкою. Тому озбройтеся рецептом і приступайте до творіння солодких шедеврів.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Мед — 200 г.
  2. 2. Шоколад темний — 2 ст. л.
  3. 3. Крохмал — 2 щіпки
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шоколад розтопити на водяній бані. Додати мед і вимісити до однорідної маси.

  2. Зняти з вогню, продовжувати помішувати, щоб маса охолола. Потім цю масу поставити в холодильник на ніч.

  3. Вранці відправити на 10 секунд в мікрохвильовку. Дошку присипати крохмалем, викласти масу і вимісити, ліпити фігурки.