Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна італійська вечеря осінь › Часникова брускета з томатами, червоною цибулею і базиліком
Часникова брускета з томатами, червоною цибулею і базиліком

Часникова брускета з томатами, червоною цибулею і базиліком

Любителі всіляких бутебродів і гамбургерів можуть побалувати себе брускетами. Брускета - це популярна італійська закуска, у вигляді звичайної скибочки підсушеного хліба. Частіше використовується чіабата. Чабата або чіабата - смачний італійський білий хліб, який випікають з пшеничного борошна і дріжджів, зазвичай додаючи оливкове масло. Готуються брускети дуже швидко. Основа для брускети може бути найрізноманітнішою. Використовуються як нарізані овочі, так і м'ясні та морепродукти. За бажанням всі інгредієнти можна подрібнювати в комбайні, але не до дуже дрібного стану.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Помідори черрі — 400 г.
  2. 2. Олія оливкова — 3 ст. л.
  3. 3. Цибуля червона — 0,5 шт.
  4. 4. Базилік (листя) — 3 ст. л.
  5. 5. Оцет бальзамічний — 1,5 ст. л.
  6. 6. Білий хліб — 8 шт.
  7. 7. Часник — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помідори нарізати маленькими шматочками, покласти їх в миску, додати подрібнену цибулю, влити оливкову олію, додати порізаний базилік і влити бальзамічний оцет.

  2. Розігріти духовку до 200°C. Викласти на деко шматочки хліба, скропити зверху хліб оливковою олією. Поставити в духовку на 2 хвилини. Дістати з духовки підсмажений хліб, натерти часником.

  3. При подачі покласти на тарілку підсмажений хліб, зверху на нього викласти томатну масу. Подавати відразу ж.