
Пишні оладки з гарбузового пюре
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
1 кг.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
15 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і відварити в молоці до м'якості. Потім подрібнити гарбуз до стану пюре блендером разом з молоком. Дріжджі розвести в половині склянки теплого молока.
02
Додати розбавлені дріжджі в пюре, добре розмішати і додати яйце. Просіяти борошно в гарбузову суміш і довести до однорідного стану. Залишити тісто бродити близько 60 хвилин.
03
Сковороду розігріти. Ложками викласти тісто на сковороду і обсмажити близько 2 хвилин з кожного боку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)