Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід плита крупа вегетаріанські страви › Салат з рисом і овочами
Салат з рисом і овочами

Салат з рисом і овочами

Зараз, напевно, важко собі уявити святкове застілля без такої закуски як салат. Більше того, самий звичайний сімейний обід не обходиться без цієї страви. Сьогодні пропонуємо урізноманітнити Ваш раціон і приготувати цікавий салатик-гарнір. Чому гарнір? Ця страва настільки ситна, поживна і самодостатня, що не вимагає ніяких доповнень і цілком може замінити повноцінний прийом їжі. Ви вже заінтриговані? Вашій увазі салат з рисом і овочами – солодким болгарським перцем, морквою і консервованою кукурудзою. Його можна подавати відразу ж після приготування рису, тобто теплим, або дати крупі охолонути. У будь-якому випадку виходить дуже смачно, ароматно і ефектно. Приємного Вам апетиту.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Рис — 200 г.
  2. 2. Перець солодкий — 100 г.
  3. 3. Кукурудза консервована — 100 г.
  4. 4. Морква — 80 г.
  5. 5. Олія оливкова — 30 мл.
  6. 6. Зелень — 40 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рис відварити до готовності. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками. З кукурудзи злити рідину.

  2. Моркву помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.