Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід сімейне свято яйця › Персиковий пиріг
Персиковий пиріг

Персиковий пиріг

Будь-яка господиня любить рецепти, де не потрібно витрачати дуже багато часу на приготування, де інгредієнти прості і доступні, але при всьому цьому страва виходить дуже смачна і по-справжньому домашня. Якщо ви теж хочете мати в запасі таку страву, а зокрема випічку, тоді зверніть увагу на рецепт персикового пирога. Як тільки ви його приготуєте, ви поринете в атмосферу справжнього домашнього тепла і затишку. Цей пиріг неначе говорить вам, що навіть з такою простою випічкою можна створити домашнэ тихе свято. Спробувавши перший шматочок, ви і ваші рідні зрозумієте, чим пиріг такий чудовий. А особливо, якщо десерт зроблений з любов'ю і теплом.

Кількість порцій 10
Час приготування 30 хв

  1. 1. Вершкове масло ( можна використовувати вершковий маргарин) — 200 г.
  2. 2. Цукор — 300 г.
  3. 3. Яйця — 5 шт.
  4. 4. Молоко — 50 мл.
  5. 5. Розпушувач — 2 ч. л.
  6. 6. Борошно — 250 г.
  7. 7. Персик (свіжий або консервований) — 800 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Попередньо вийняти консервований персик, щоб сироп повністю відокремився. Якщо потрібно - порізати персик на маленькі шматочки.

  2. Далі потрібно приступити до приготування тіста.

  3. В першу чергу необхідно масло, яке має бути кімнатної температури, розтерти з цукром (можна використовувати міксер). Для ароматного запаху в масло можна додати ванільний цукор.

  4. Далі в тісто потрібно додати яйця і акуратно влити молоко, продовжуючи помішувати.

  5. Потім потрібно окремо перемішати борошно і розпушувач. Цю суміш додати в тісто.

  6. Тісто має вийти не дуже густим і за консистенцією нагадувати густу сметану.

  7. Далі потрібно підготувати форму, для цього деко потрібно застелити пергаментом і змастити його (пергамент) вершковим маслом.

  8. На форму вилити тісто і красивим візерунком викласти персики.

  9. Випікати в попередньо розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 180° С.