Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря консервація літо › Джем із ананаса
Джем із ананаса

Джем із ананаса

Хоча ананас люблять дуже багато людей, але напевно мало хто замислювався про корисні його властивості для нашого організму. А їх вельми немало. По-перше, ананас - це хороший жироспалювач. Тому його часто додають до м'ясних страв для балансу калорій. А все завдяки тому, що ананас стимулює травлення, виділяється багато шлункового соку. Також ананас знижує артеріальний тиск, тим самим оберігає від проблем серцево -судинної системи. Щоб такі солодкі ліки були у вас завжди під рукою, приготуйте джем з ананаса. Його можна зберігати в баночках хоч до весни. Відриваєш одну таку, мажеш нею печиво і запиваєш теплим чаєм. І відразу настрій піднімається.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Очищений ананас — 500 г.
  2. 2. Апельсин — 1 шт.
  3. 3. Лимон — 1 шт.
  4. 4. Вода — 50 г.
  5. 5. Цукор — 400 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Ананас подрібнити і засипати цукром.

  2. Зняти цедру з лимона і апельсина, зварити до м'якості.

  3. Апельсин і лимон очистити від білих сегментів, порізати на кубики і додати до ананасу.

  4. Відварену цедру лимона і апельсина додати до ананасу.

  5. Потім блендером перетворити ананас в пюре.