Млинцевий торт із заварним кремом, яблуками і корицею
- 1. Паличка ванілі — 1 шт.
- 2. Яйця — 6 шт.
- 3. Цукор — 160 г.
- 4. Борошно — 550 г.
- 5. Молоко — 1 л.
- 6. Яблука — 500 г.
- 7. Вершкове масло — 30 г.
- 8. Кориця — 1 ч. л.
- 9. Сіль — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
Жовтки (4 шт.) розтерти з цукром (150 г.). У масу додати насіння ванілі.
Додати борошно (50 г.) і ретельно перемішати.
Молоко (500 мл.) в каструлі довести до кипіння.
Гаряче молоко влити в жовтки, перемішати. Дану масу поставити на вогонь і варити, помішуючи, до загусання. Остудити.
Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Розтопити в сковороді вершкове масло. Додати яблука і цукор (10 г.). Накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні до м'якості (близько 5-15 хвилин, залежить від сорту яблук). Потім додати корицю. Перемішати і остудити.
Для приготування млинців знадобиться: 500 г. борошна, 500 мл. молока, 2 яйця, сіль, цукор за смаком. Все ретельно перемішати і випекти млинці.
Кожен млинець змастити приготованим кремом. Накрити другим млинцем. Знову змастити кремом і накрити третім млинцем і т. д.
Верхній млинець теж змастити кремом.
Викласти яблука. Поставити в холодильник на 3-4 години.