
Журавлинний кисіль "Червоні вітрила"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Журавлина
300 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
500 г
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
2 ст.л.
Етапи приготування
01
Ягоди переберіть та промийте. Якщо ви використовуєте заморожену ягоду, дайте їй відтанути.
02
Розімніть ягоди товкачиком.
03
Викладіть ягідну масу на марлю і відіжміть сік. Отриманий сік поставте в холодильник.
04
Ягідну масу,що лишилась пілся віджиму, викладіть в каструлю, залийте 1 л гарячої води і проваріть 5 хвилин.
05
Потім цей відвар процідіть, додайте цукор і варіть до його розчинення.
06
Крохмаль розведіть водою, влийте в сироп і, помішуючи, доведіть його до загустіння.
07
Після чого влийте журавлинний сік, добре все перемішайте і зніміть з вогню. Подавати кисіль можна в склянках, краї яких прикрашені цукром або цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)