
Камберлендський соус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсин
1 шт.
Спеція Імбир мелений
за смаком
Вино Bastida Me Gusta червоне 0,75л
3 ст. л.
Лимон
1 шт.
Цибуля шалот 250г
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Лимон і апельсин вимити, витерти насухо, нарізати цедру тонкими смужками. Видавити сік з обох фруктів.
02
Залити цедру невеликою кількістю води, довести до кипіння. Воду злити, цедру протушкувати.
03
Цибулю-шалот почистити, дрібно нарізати. Побланширувати в киплячій воді. Вийняти і обсушити.
04
Варення із червоної смородини розігріти на водяній бані, щоб воно стало рідким. Остудити і змішати з цедрою і цибулею.
05
Приправити соус червоним вином, оцетом, соком апельсина і лимона, а також перцем, імбирем і сіллю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)