Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря другі страви риба › Тунець з соусом песто
Тунець з соусом песто

Тунець з соусом песто

Якщо Ви – справжній гурман і віддаєте перевагу день у день балувати себе вишуканими і неповторними стравами, значить Ви звернулися за адресою. Вашій увазі тунець з італійським песто – одним з найпопулярніших соусів у світі. Пряний рибний стейк під зеленим соусом дає можливість повною мірою відчути колорит сонячної Італії. Ароматний, горіховий, багатий травами і спеціями песто прекрасно підкреслює смак ніжного, делікатного м'яса тунця. Залишившийся соус можна використовувати в якості заправки для овочевих салатів, намазати їм скибочки хліба або подати з пастою, локшиною. З усього розмаїття зелені рекомендуємо використовувати традиційний для песто свіжий базилік. До складу соусу можна додати пармезан.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Філе тунця — 600 г.
  2. 2. Олія оливкова — 30 мл.
  3. 3. Лимон — 20 г.
  4. 4. Горіхи — 50 г.
  5. 5. Зелень — 40 г.
  6. 6. Суміш перців — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Зелень помити і просушити. Горіхи, оливкову олію, зелень з'єднати і подрібнити в блендері до стану соусу.

  2. Тунець, посипавши спеціями, підсмажити на сковороді з невеликою кількістю олії. З кожного боку готувати по 3 хвилини.

  3. Тунець збризнути лимонним соком. Потім полити соусом і подавати.