
Рисові биточки з грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
400 г.
Печериці кремові 400г
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Борошно 7 1кг
100 г.
Етапи приготування
01
Рис відварити до готовності.
02
Печериці промити й нарізати дрібними кубиками.
03
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
04
Цибулю і печериці обсмажити на соняшноковій олії. У процесі смаження посолити за смаком.
05
У мисці змішати рис, гриби, яйце і крохмаль. Додати за смаком сіль і перець, добре перемішати.
06
Потім з фаршу сформувати биточки, обваляти їх у борошні і обсмажити на олії з обох сторін.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)