Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вечеря європейська риба › Рибний суп з плавленим сиром
Рибний суп з плавленим сиром

Рибний суп з плавленим сиром

Коли хочеться порадувати сімейство смачною і вишуканою першою стравою, а часу на приготування зовсім немає, на допомогу прийде наш перевірений рецепт швидкого рибного супчика з плавленим сиром. Соковиті скибочки риби, наваристий вершковий бульйон і картопля, що потопає в зелені – просто і лаконічно. Не дивлячись на легкість, суп виходить досить-таки ситним і поживним. Вибір риби – за Вами, однак рекомендуємо взяти хека – самого корисного, смачного і зручного в приготуванні представника тріскових порід. Відокремлювати кісточки від філейної частини – одне задоволення, а бульйон Ви отримаєте неймовірно ароматний і ніжний. На сирі не економте: від якості цього продукту залежить зовнішній вигляд, смак і консистенція супу.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Сир плавлений — 200 г.
  2. 2. Картопля — 330 г.
  3. 3. Цибуля — 80 г.
  4. 4. Лавровий лист — 10 г.
  5. 5. Кріп — 20 г.
  6. 6. Риба — 500 г.
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'якоть риби відокремити від кісток і нарізати невеликими шматочками. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

  2. Сир натерти на тертці. Воду довести до кипіння, додати цибулю, рибу, сіль і перець. Через 5 хвилин додати картоплю і лавровий лист.

  3. Через 20 хвилин додати сир. Кріп помити, просушити і подрібнити. Додати в суп кріп, варити 2 хвилини і потім зняти з вогню.