
Тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
20 мл
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
1,5 кг
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл
Тріска
2,3 кг
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Чорнослив Almond без кісточки 75г
350 г
Розмарин 50г
20 г
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями. У блендері подрібнити консервовані помідори до консистенції пюре. Рибу нарізати не надто великими шматочками.
02
Чорнослив розрізати на 3 частини кожен. Розігріти в сковороді оливкову олію. Обсмажити в сковороді цибулю до золотисто-прозорого стану (близько 6-7 хвилин). Додати оцет і готувати близько 30 секунд. Рибу помити, відділити м'якоть від кісток.
03
Додати до цибулі томатне пюре і воду. Довести суміш до кипіння і додати рибу. Тушкувати близько 15 хвилин до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)