
Торт "Снікерс"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 ст. л.
Борошно 7 1кг
200 г.
Молоко згущене варене
500 мл.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Арахіс смажений
200 г.
Крекер Tuc Original 100г
200 г.
Етапи приготування
01
Спочатку відокремити білки від жовтків. Білки збивати 5 хвилин. Потім додати цукор і збивати ще 10 хвилин. Додати жовтки і знову збити. Додати розпушувач і борошно. Перемішати до однорідної маси.
02
Тісто вилити у форму, яка повинна бути застелена пергаментом. Випікати бісквіт в попередньо розігрітій духовці до 180ᵒC, близько 50 хвилин.
03
В цей час готувати крем. Помити арахіс, потім обсмажити на сухій сковороді і очистити, по можливості, від лушпиння.
04
Крекери поломати на кусочки. Згущене молоко і масло добре збити. Потім додати арахіс і крекери. Перемішати отриману суміш.
05
Готовий бісквіт остудити і розрізати на 2 частини. На нижній корж нанести крем. Накрити другим коржом і поставити в холодильник для того, що б крем трохи охолов.
06
Поки що готувати глазур. Розтопити шоколад, змішати його з молоком. Покрити торт глзур'ю з усіх боків.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)