Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі європейська сімейне свято борошно › Пиріг із капустою і морквою
Пиріг із капустою і морквою

Пиріг із капустою і морквою

Пироги відомі різним народам вже досить давно. Це все завдяки тому, що вони досить швидкі в приготуванні. А для домашньої вечері тільки такі і підходять, щоб довго з ними не возитися. І якщо спочатку пироги були виключно солодкими стравами, то все більше популярними стають такі, в яких переважає несолодка начинка. Пиріг із капусти і моркви дуже легкий для шлунка і до того ж корисний. Так як страви, приготовлені в духовці, зберігають всі свої корисні елементи, то такий пиріг буде багатий найрізноманітнішими групами вітамінів. До того ж капуста і морква добре засвоюються організмом і не відкладаються на вашій фігурі.

Кількість порцій 8
Час приготування 100 хв

  1. 1. Кефір — 250 мл.
  2. 2. Борошно — 120 г.
  3. 3. Яйця — 2 шт.
  4. 4. Капуста — 200 г.
  5. 5. Морква — 250 г.
  6. 6. Цибуля — 150 г.
  7. 7. Гашена сода — 0,5 ч. л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю почистити, дрібно порізати.

  2. Моркву потерти на дрібній тертці.

  3. Капусту нашаткувати дрібною соломкою.

  4. Цибулю обсмажити на олії 5 хвилин, до прозорості.

  5. Додати моркву, перемішати і смажити близько 10 хвилин, до м'якості моркви. Трохи посолити, поперчити. Перекласти суміш на тарілку.

  6. На цій же сковороді посмажити капусту близько 15 хвилин (до м'якості). Трохи посолити, поперчити.

  7. Приготувати тісто. У глибоку ємність вбити яйця, влити кефір. Додати 1/3 ч. л. солі, гашену соду. Перемішати.

  8. Додати борошно і вмішати її до однорідної суміші.

  9. У змащену олією форму вилити половину тіста.

  10. Поверх викласти моркву з цибулею.

  11. Поверх викласти капусту.

  12. Залити тістом, що залишилось. Поставити в розігріту до 180°C. Випікати близько 50 хвилин.