Рис для суші
- 1. Рис для суші — 400 г.
- 2. Вода — 500 мл.
- 3. Рисовий оцет — 50 мл.
- 4. Цукор — 30 г.
- 5. Сіль — 10 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Насипати рис в посуд, залити холодною водою і гарненько промити його. Злити воду і залити свіжу, знову промити рис. Повторити процедуру доти, доки вода не стане прозорою.
Промитий рис покласти в глибоку каструлю і залити холодною водою з розрахунку 250 мл. води на кожну чашку рису. Поставити каструлю на плиту і довести до кипіння на максимальному вогні. Після того як вода закипить, зменшити силу нагріву до мінімального і залишити на 12 хвилин. Коли рис повністю вбере в себе воду (це має статися після 12 хв.) прибрати каструлю з вогню і залишити настоятися ще 15 хвилин.
Поки рис настоюється, приготувати для нього заправку. На дві чашки рису знадобиться 50 мл. рисового оцту, 30 г. цукру і 10 г. солі. Розчинити сіль і цукор в оцті, попередньо нагрівши оцет. Не перестаратися з нагріванням, оцет потрібно нагріти лише злегка.
Викласти рис (він повинен бути гарячим) рівним шаром і вилити на нього заздалегідь приготовлену заправку. Потім взяти дерев'яну лопатку і дуже обережно перемішати рис для того, щоб заправка ввібралася в нього рівномірно. Тепер залишилося лише дати рису охолонути.