Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо європейська осінь › Мясний пиріг (рецепт для НВЧ-печі)
Мясний пиріг (рецепт для НВЧ-печі)

Мясний пиріг (рецепт для НВЧ-печі)

Приготування м'ясного пирога в мікрохвильовій печі - це значна економія часу для будь-якої господині. Завдяки прямому впливу на харчові продукти мікрохвилі сприяють приготуванню їжі в більш короткий термін в порівнянні зі звичайними методами. Також для приготування пирога в мікрохвильовій печі потрібно менше води, жирів і солі. Ну і головна перевага полягає в тому, що приготований в мікрохвильовці, м'ясний пиріг збереже вітаміни і поживні властивості продуктів, які, на жаль, зникають при використанні інших способів приготування. Готовому пирогу необхідно відстоятися у формі хвилин 15, після чого його можна вийняти для повного охолодження.

Кількість порцій 6
Час приготування 75 хв

  1. 1. Борошно — 270 г.
  2. 2. Вершкове масло — 150 г.
  3. 3. Сир "Голландський" — 50 г.
  4. 4. Цукор — 5 г.
  5. 5. М'ясо (філе свинини) — 400 г.
  6. 6. Яйце — 1 шт.
  7. 7. Томатна паста — 30 г.
  8. 8. Тертий хрін — 15 г.
  9. 9. Білий хліб — 15 г.
  10. 10. Гірчиця — 15 г.
  11. 11. Паніровочні сухарі — 30 г.
  12. 12. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку для пирога потрібно приготувати листкове тісто. Для цього розтоплене вершкове масло змішати з борошном, додати 3/4 склянки теплої води, в котрій розчинити трохи солі та цукру. Швидко замісити тісто, воно повинне бути блискучим та глянцевим. Витримати тісто в холодильнику годину, після чого розкатати його 2-3 рази, складаючи кожного разу в 3-4 шари.

  2. Потім потрібно приготувати фарш. Для цього м'ясне філе перемолоти на м'ясорубці та ретельно перемішати. Для приготування начинки хліб замочити у воді, потім покришити його. Змішати разом фарш, хліб, соус, яйце, хрін, гірчицю, сіль. Застелити форму папером для випікання, викласти на нього корж з тіста.

  3. На тісто покласти рівним шаром фарш з добавками, посипати пиріг тертим сиром та паніровочними сухарями. Випікати у мікрохвильовій печі близько 20 хвилин на невеликій потужності 150-200 Вт. Готовий пиріг ще повинен відстоятися у формі хвилин 15, після чого витягнути його для повного охолодження.