Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо європейська осінь › Яловичина, смажена з лимоном та апельсином
Яловичина, смажена з лимоном та апельсином

Яловичина, смажена з лимоном та апельсином

Ви знаєте, для чого у страви з м'яса додають фрукти, наприклад, цитрусові? Само собою, що для пікантності смаку. Але є ще одна на те причина. Фрукти сприяють швидкому розщепленню жирів в організмі. Іншими словами, для прискорення метаболізму, щоб у вас не відкладалося нічого зайвого, і щоб ви не відчували тяжкості після ситного прийому їжі. Тому ви спокійно можете готувати яловичину з лимоном і апельсином навіть на вечерю і не боятися за свою фігуру. Часник, звичайно ж, доповнить весь смаковий букет. А ще завдяки фруктам страва матиме свіжий і яскравий вигляд, що приверне увагу всіх, кого ви захочете пригостити нею.

Кількість порцій 2
Час приготування 70 хв

  1. 1. Яловичина — 500 г.
  2. 2. Лимон — 1 шт.
  3. 3. Апельсин — 1 шт.
  4. 4. Часник — 3 зуб.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець — за смаком
  7. 7. Олія рослинна — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З лимона і апельсина зняти цедру.

  2. З лимона і апельсина вичавити сік.

  3. М'ясо нарізати невеликими шматочками, відбити, посолити, поперчити.

  4. Залити м'ясо соком лимона та апельсина.

  5. Додати видавлений через часниковий прес часник. Залишити на 30-40 хвилин.

  6. Обсмажити на олії з двох сторін.

  7. Додати цедру, смажити під кришкою 25-30 хвилин.