Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти риба європейська › Риба, зварена в молоці
Риба, зварена в молоці

Риба, зварена в молоці

Не викликає сумніву, що риба – дуже корисний і вкрай необхідний для нашого організму морський продукт. Приготувавши її різними способами, можна зберегти або зменшити кількість цінних речовин, що містяться в ній, зробити її жирною або дієтичною. Сьогодні пропонуємо Вам приготувати варену рибу – досить-таки корисну, низькокалорійну, але ситну страву. Однак варити її будемо в молоці з лимоном. За рахунок цього рибка набуває ніжний молочний смак і тане в роті. Час варіння залежить від різновиду обраної риби, відповідно, воно може бути збільшено або зменшено. За Вашим бажанням з молочного бульйону, що залишився, можна зробити соус, додавши трохи борошна і уваривши до загустіння.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Риба — 1 кг
  2. 2. Молоко — 250 мл
  3. 3. Лимон — 60 г
  4. 4. Лавровий лист — 10 г
  5. 5. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У каструлі молоко закип'ятити, потім вимкнути вогонь і дати трохи охолонути. Додати до молока 1,5 літра води, лимон, лавровий лист і сіль. Покласти рибу і варити близько 15-20 хвилин до м'якості.

  2. Потім дістати рибу і подавати.