Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вершки італійська весна › Тортилья з лососем
Тортилья з лососем

Тортилья з лососем

Насамперед відзначимо, що під назвою "тортилья" відомі дві абсолютно різних страви: мексиканський тонкий коржик із кукурудзяного або пшеничного борошна і іспанська тортилья, що нагадує омлет. У нашому випадку йдеться про тонкий коржик, який використовують як оболонку для різних продуктів. У цьому рецепті це консервовані огірки, лосось і листя салату. Дуже важливо для соковитості і смаку змастити тортилью соусом із плавленого сирка і вершків. В якості начинки крім запропонованих інгредієнтів можна використовувати м'ясо курки, ковбасу і т.д. Не знайшли тортилью в магазині? Замініть її тонким лавашем. Тортилью можна подавати і гарячою, і холодною. Якщо страва охолола, можна при бажанні розігріти її в духовці.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Тортилья — 2 коржа
  2. 2. Лосось (нарізка) — 100 г.
  3. 3. Консервовані огірки — 2 шт.
  4. 4. Плавлений сир — 100 г.
  5. 5. Вершки (жирність 10%) — 100 мл.
  6. 6. Листя салату — 2 шт.
  7. 7. Спеції — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Консервовані огірки нарізати тонкою соломкою.

  2. Плавлений сирок розім'яти виделкою. Далі сирну масу покласти в чашу для блендера, туди ж влити вершки і збити блендером.

  3. Після чого всю збиту масу намазати на коржі. Листя салату промити і висушити, потім викласти зверху на масу.

  4. Далі на одну половину коржа викласти шматочки нарізаного лосося, а на іншу огірки. Зверху приправити спеціями за смаком.

  5. Коржики згорнути круглими або квадратними рулетами і нарізати на порційні шматочки.