
Салат «Вальдорф»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Волоський горіх
100 г
Часник
1 зуб.
Стебло селери
3 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
10 мл
Огірки солені
3 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Лимон
50 г
Етапи приготування
01
Часник очистити від лушпиння і нарізати. За допомогою блендера подрібнити частину горіхів, часник, половину огірка, додати рослинну олію і збити до однорідного стану.
02
Огірки помити, видалити кінчики і нарізати скибочками або кубиками. Селеру помити і нарізати кубиками. Яблуко помити, видалити серцевину і нарізати так само, як і огірки. Збризнути нарізані яблука лимонним соком. Листя салату помити і нарвати руками.
03
У мисці змішати овочі, фрукти і листя салату. Додати до салату заправку і обережно перемішати. Викласти в порційні тарілки і прикрасити горіхами, що залишилися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)