
Курка запечена в хрусткій скоринці, з імбиром та апельсинами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець червоний мелений Pripravka 20г
за смаком
Апельсини 1кг
2 шт.
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
4 ст. л.
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
40 г.
Тунець Diamir в рослинній олії 80г
3 ст. л.
Спеції Сіль чорна
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку розігріти духовку до 200°С. Очистити апельсини від шкірки нарізати кружечками.
02
Добре просушити курку і натерти маслом з сіллю і перцем. Викласти на деко, грудинкою вниз, навколо розкласти шматочки апельсина і готувати 40 хвилин.
03
Змішати сік апельсина, мед, спеції і імбир. Перевернути курку грудинкою вгору і густо змастити сумішшю.
04
Запікати в духовці близько години, поливати соком з деко, до появи золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)