Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти фрукти європейська романтична вечеря вегетаріанські страви › Бананове соте з соусом праліне та кардамоном
Бананове соте з соусом праліне та кардамоном

Бананове соте з соусом праліне та кардамоном

Десерт "бананове соте з соусом праліне та кардамоном" принесе вам неземне задоволення. Ви відчуєте атмосферу приготування та подачі десертів кращих європейських будинків. Воно відмінно порадує вас сьогодні після обіду або, наприклад, за полуднем. Цей дивовижний смак і запах смажених бананів не залишить ні краплі розчарування і досади у вашому серці. Цей десерт не може не сподобається. Кардамон надає десерту того екзотичного аромату і витонченого смаку, який залишить незабутнє і тільки найприємніше враження від цього десерту. Він відмінно впишеться і на ваш святковий стіл. І, навіть, може стати головною, завершальною, приємною ноткою вашої званої вечері.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Масло вершкове — 25 г.
  2. 2. Банани — 4 шт.
  3. 3. Цукор коричневий — 30 г.
  4. 4. Вершки 33-35% — 100 мл.
  5. 5. Кардамон — 3 г.
  6. 6. Морозиво ванільне — 200 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Банани очистити від шкірки і розрізати на 4 частини (вздовж і впоперек). У сковороді розігріти трохи вершкового масла. Обсмажити банани.

  2. Окремо розігріти ще трохи вершкового масла, додати цукор, вершки, кардамон і сіль. Потім довести соус до кипіння і варити близько 2 хвилин. Дати соусу загуснути. Викласти на тарілку банани, полити соусом і прикрасити кулькою морозива.