
Шоколадна ковбаса з волоськими горіхами і коньяком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
400 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
40 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Волоський горіх
10 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
3 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
50 г.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
50 мл.
Етапи приготування
01
Яйце збити з цукром, потім додати какао і перемішати. Вершкове масло нарізати кубиками і розтопити на водяній бані. Додати до масла молоко і перемішати. З'єднати масляну суміш з яєчною.
02
Горіхи нарізати. Печиво подрібнити в блендері. З'єднати печиво з ваніллю, горіхами, коньяком. Додати в цю масу олійно-яєчну суміш і довести до однорідності. Викласти тісто на фольгу або харчову плівку і згорнути «ковбаскою». Поставити в морозильник мінімум на 3 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)