Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти овочі європейська вечеря пісні страви › Суп з цвітної капусти з квасолею
Суп з цвітної капусти з квасолею

Суп з цвітної капусти з квасолею

Суп з цвітної капусти з квасолею – прекрасна страва для холодних зимніх вечорів, коли так хочеться чого-небудь гаряченького та тепленького. Крім того, коли холоди забирають так багато енергії, хочеться отримати її компенсацію хоча б в їжі. Зрозуміло, що в такому супі найсмачніше – це кольорова капуста. Крім поживної цінності цього овоча, звичайно ж таки вражають і його корисні властивості. Капуста містить цілий колодязь вітамінів, більше ніж потрібно нашому організму, високий в ній вміст мікроелементів та макроелементів. Тому її справді потрібно віддати пальму першості серед різних видів капуст та і серед усіх овочів в цілому. Не справедливо б було не згадати і не менш важливий компонент нашої страви – квасолю. Універсальність цього продукту справді дивує, її широко використовують для приготування борщів, салатів, гарнірів. Крім того вона характеризується надійністю, щодо постачальння будівельної речовини для клітин та прискорення засвоєння її організмом. Тому і в нашому випадку вона є невідємним атрибутом легкого та яскравого супу. Барвистості також додає і суміш духмяних італійських трав та щедро посипана зелена петрушка. Така насиченість смаками та корисністю звичайно ж таки змушує нас готувати цю страву знову і знову.

Кількість порцій 3
Час приготування 15 хв

  1. 1. Капуста кольорова — 400 г
  2. 2. Квасоля консервована — 400 г
  3. 3. Цибуля — 80 г
  4. 4. Оливкова олія — 1 ч. л.
  5. 5. Часник — 2 зуб.
  6. 6. Овочевий бульйон — 500 мл
  7. 7. Суміш італійських спецій — 5 г
  8. 8. Петрушка — 20 г
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю і часник дрібно нарізати.

  2. Нарізати капусту на маленькі суцвіття і відварити протягом 5-6 хвилин.

  3. Тим часом розігріти глибоку сковорідку з олією, обсмажити нарізану цибулю і часник до м'якості протягом 4-5 хвилин. Додати в цибулю спеції, квасолю, бульйон, відварену капусту.

  4. Все це на повільному вогні варити 5 хвилин.

  5. Потім подрібнити блендером до однорідної маси.

  6. Перед подачею прикрасити зеленню.