
Курка в молоці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1,5 кг.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Часник
5 зубчиків
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Цедра лимону Kotanyi 14г
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Курку розрізати приблизно на 10 шматочків. Кожен шматочок добре посолити і поперчити.
02
У сковороді розтопити масло і обсмажити половину шматочків на сильному вогні. Кожну сторону обсмажувати приблизно протягом 5 хвилин.
03
Потім зняти з вогню підсмажені шматочки. Повторити операцію із другою порцією курки.
04
З одного лимона акуратно зняти цедру (найкраще овочевим ножем).
05
Зубчики часнику очистити, розім'яти їх і покласти у форму для запікання. Зверху на часник викласти обсмажені шматочки курки.
06
На сковороду, в якій смажилася курка, вилити молоко. До нього додати карі і цедру лимона. Молоко за смаком посолити, поперчити і довести до кипіння.
07
Потім зняти молоко з вогню і перелити все зі сковороди в форму з куркою. Поставити форму в розігріту до 200°С духовку. Випікати 30-40 хвилин.
08
Подавати курку слід попередньо поливши молоком, щоб вона була м'якою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)