Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти макарони легкий європейська макарони › Пенне з перцем та моцарелою
Пенне з перцем та моцарелою

Пенне з перцем та моцарелою

Часто побутує думка, що салат, до складу якого входять макарони - це зовсім не салат, а гарнір. Тут, напевно, кожен вирішує для себе особисто. Але від того, як називається така страва, не зміниться головний факт - це дуже смачно. Італійська паста з підталим сиром моцарелла і свіжим базиліком ... Встояти перед таким салатом-гарніром зможе далеко не кожен. Звісно, склад інгредієнтів можна коригувати за своїм смаком - додавати і поєднувати різні види сиру (наприклад моцарелу з пармезаном або Брі), помідори (особливо черрі), брокколі, шматочки бекону, м'яса або птиці. Так само заправку з оливкової олії можна замінити соусом песто або іншим улюбленим соусом (або додати до оливкової олії діжонську гірчицю).

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Паста пенне — 200 г.
  2. 2. Сир моцарела — 200 г.
  3. 3. Листя салату — 100 г.
  4. 4. Перець болгарський — 100 г.
  5. 5. Базилік сушений — 10 г.
  6. 6. Олія оливкова — 20 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Макарони відварити до готовності в підсоленій воді. Потім воду злити. Перець помити, видалити насіння, нарізати кубиками або соломкою.

  2. Сир нарізати невеликими шматочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Базилік помити, просушити і подрібнити.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.