Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти борошно середній українська осінь › Тісто для чебуреків
Тісто для чебуреків

Тісто для чебуреків

Приготування страви - це справжній творчий процес. Сьогодні пропонуємо вам взятися за не менш творче зайняття - створення тіста для чебуреків. Видів його дуже багато: тісто на кефірі, молоці, окропі або заварне - ось скільки назбиралося! Ми вирішили використати звичайний універсальний спосіб приготування тіста. Мінімум зусиль й інгредієнтів - важливий чинник для господинь. А у результаті ви отримаєте ароматні, хрусткі, соковиті чебуреки. Погодьтеся, кращі продукти - це домашні, зігріті теплом і турботою. Скоріш міняйте закусочні на домашню їжу, і не пошкодуєте. Готуйте і насолоджуйтеся кулінарним процесом!

Кількість порцій 5
Час приготування 40 хв

  1. 1. Борошно — 250 г.
  2. 2. Вода — 100 мл.
  3. 3. Сіль — 1 ч. л.
  4. 4. Цукор — 1 ч. л.
  5. 5. Маргарин — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відміряти по 1 ч. л. цукру і солі. Розвести в теплій воді і всипати в неї просіяне борошно (поступово), перемішати до утворення напів густого тіста.

  2. Узяти маргарин розтопити на водяній бані, довести його до кипіння і влити в утворене тісто. Потім активно все перемішати ложкою, а вже потім підсипати борошно, що залишилося, і гарненько замісити, щоб тісто стало еластичним.

  3. Перед ліпленням чебуреків тісто залишити на півгодини. Після, його слід вимісити, і тісто готове!